Friday, July 19, 2013

JAMU PENGANTIN DARA?? DAH KAWIN PUN TAPI STILL DARA, CAMNO TU??

Kalau tengok dekat facebook, sangat banyak kot iklan jamu pengantin dara la, jamu susuk dara la, masker vagi$$ la. Biasanya yang jual produk2 macam ni, orang perempuan la. Kononnya nak bagi suami bertambah sayang. Ahaksss...


Ni aku copy kat facebook. Cuba la baca konon2 testimoni pengguna jamu pengantin dara ni. 
Alahaiii.. Tak malu ka? Cerita kat orang pasal hubungan laki bini ni. Simpan sendiri dah la, kalaupun
jamu yang kita beli tu sangat POWER gila!!! Hahahaha...

Kesimpulannya: kalau nak beli OK, takdak masalah, tapi takpayah la nak share GOOD NEWS
tu dengan semua orang. Hahahaha.

Selamat berpuasa semua :-)

No comments:

Post a Comment