Monday, July 8, 2013

KASUT RAYA EMRAN.. REAL KEDAHAN..


Emran kan diberanakkan di sungai petani, so kira anak kedah la ni.
Jadinya, kena pakai kasut hijau kuning, baru jadi real kedahan.
Comel dak?? 
Aku takut kalau beli ni, emran dok buat peghakk dok main hat pelekat kasut tu.
Hahahaha.
Like mother, like son lah. Mana tumpah kuah kalau tak ke nasik.
Sebab mak dia dulu pun serupa tu jugak. Peghak dok main pelekat kasut tu. Wakakaka.

 
Puasa pun belum, mak emran semangat dah shopping baju raya dengan kasut raya anak-anak.
Bukan apa, takut nak shopping last minute, nanti tak berkenan dihati (alasannnn)
Baju anak-anak dah beli siap-siap, baju mak pak tak kisah sangat.

So, selamat berpuasa semua. Jangan puasa yang yang yuk, bangun pagi seluk periuk.
Hahahaha.
 

3 comments:

  1. sama la Cik Wiyah tu...peghak jgak dok main pelekat tu...tu ka...sat2 buka...sat2 lekat blk...tera nk ilang cewi tu..kena sabaq la..hehehe

    ReplyDelete
  2. comeyyyyy... warna menyerlah sangat~
    segak lah emran di pagi raya..:)

    ReplyDelete
  3. assalam..GC org Sp ke? ..lawa kasut emran tu..haha sakan.

    ReplyDelete