Thursday, July 18, 2013

NAK CARI KERJA BARU

Aku dah rasa lemau keja kat tempat sekarang
Projek dah habis, taktau la ada projek baru ka tak
Aku dah muak nak keja dengan team baru ni
Tak best
Tapi sebab fikir gaji, so kerja jugak la macam biasa

Aku ingat nak cari kerja lain, tak kisah la even clerk pun
Aku nak belajar benda baru
Cukup la kot 2 tahun lebih aku kerja kat sini

Kalau gaji tempat baru lagi sikit dari gaji sekarang macam mana?

Sikit tu maknanya kurang separuh dari gaji sekarang, agak-agak boleh survive tak?
Boleh kot, janji pandai berjimat cermat. ;-)

Kalau tau pasal kerja kosong dekat Lumut / Sitiawan / Manjung, tolong inform eh








No comments:

Post a Comment