Friday, August 30, 2013

PEMINAT BAG BRANDED JENAMA COACH, HERMES DAN BLA BLA BLA

Actually, nak promote my own page kat facebook. Baru buat semalam, kiranya still baru. :-). Kepada peminat2 bag2 jenama coach, hermes, inspired polo, boleh la cuci2 mata kat page ni ye. :-). Harga yang dijual memang sangat murah. Lagipun beg2 ni ada macam2 warna, tak suka warna biru, ada warna merah, tak minat merah, ada hijau. Pendek kata, macam2 warna ada.

Jom cuci mata tengok beg2 dalam page ni ye.. :-)







So, saya nak promote sikit, beg inspired POLO ni sapa nak, saya jual RM 120 je termasuk postage. Details description macam kat bawah ni ye. Sapa cepat dia dapat!!!!



RM 120 SAHAJA TERMASUK POSTAGE!!!!

HB3260 POLO INSPIRED BAG - BROWN

MATERIAL : QUALITY ARTIFICIAL LEATHER

LENGHT : 42CM
WIDTH : 13CM
BOTTOM WIDTH : 11CM
HEIGHT : 31CM

HANDLE HEIGHT : 19CM
STRAP LENGHT : 120CM
OPENING CLOSER : ZIP
CONTENT : A4

RM 120 SAHAJA TERMASUK POSTAGE!!!!

HB3260 POLO INSPIRED BAG - BLACK

MATERIAL : QUALITY ARTIFICIAL LEATHER

LENGHT : 42CM
WIDTH : 13CM
BOTTOM WIDTH : 11CM
HEIGHT : 31CM

HANDLE HEIGHT : 19CM
STRAP LENGHT : 120CM
OPENING CLOSER : ZIP
CONTENT : A4



Ni like ke page Safiya Gorgeous Bags ye.. 

No comments:

Post a Comment