Monday, September 23, 2013

BERMULANYA HARI TANPA BIHUN GORENG DAN RENDANG KERANG

Pagi tadi singgah kedai PCK beli oat. Lepas pi treatment terapi ion jumaat lepas, aku decided takmau makan bihun goreng dan rendang kerang lagi!!!!!!!!!!
Janji dengan diri sendiri sebab bila tengok kesan ayaq tu agak menyeramkan. Buat milo segelas, campur dengan berapa camca oat. 

Tapi belum pukul 12 aku dah start kelaparan. Nampak gayanya kena pi lunch awal. Hahaha. Mengigil kepala lutut ni haaa. Tak larat nak telan ayaq masak banyak2. 


Ni haa nak promote sikit. Party pack limited edition.
Dalam pack ni ada:
Chocodate 10 biji
Peanut Candy 33 biji (random)
Berat +/-500g

1 pack RM30 (exclude postage).
 Kalau berminat, boleh sms/ whatsapp kat 019-446360(satu).


6 comments:

  1. Replies
    1. dah berapa hari ni breakfast dgn oat.. belum kol 12 dah menggeletar kaki ni haaaaa... hahahaha

      Delete
  2. hihi..usha tangga kejayaan.. tp lya ttp nk nasiiii... hihi

    ReplyDelete
    Replies
    1. tengahari mesti cari nasikkkkk.. tak tahan perot ni haaaaaaaaaaa... hahahha

      Delete
  3. MJ pun da lama xmakan goreng2 ni smua lepas consume Shaklee ;D

    ReplyDelete
    Replies
    1. Bagus la MJ.. sama la kita, geng shaklee jugak.. hehehe

      Delete