Friday, September 27, 2013

BUKAN HANTU....!!!

Salam Jumaat, penghulu segala hari. 
Dalam entri semalam kan ada cerita pasal emran snap gambaq hantu, rupanya bukan hantu betoi2, tapi hantu yang mai dari apps 360camera tu. Geramnyaaaaaaaaaa.. Emran dah berjaya menakutkan aku dengan bapak dia. Aku sure bapak emran pun cuak jugak bila tengok gambaq tu, tetiba je kan ada hantu dalam rumah. Of course la hantu ni ada kat mana2, tapi apa yang emran snap tu, hantu tipu. Uwaaaa.. Aku sampai tak leh tido dok fikir rumah ada hantu. Haishhh...

Jadinya bila Kak Anis bumblebee bagitau kata hantu tu mai dari application tu, maka aku pun balik bagitau kat bapak emran. So snap la 1 gambaq sebeb nak tunjuk kat bapak emran yang application memang canggih, dapat boh hantu dalam gambaq kita. Bapak emran pun kagum, siap nak install apps tu kat henpon dia. Hahahaha. Lepas tu emran main2 henpon aku.

Bertuah punya anak, dia pi send gambaq hantu yang aku saja testing kat bapak emran tu kat kawan2 group whatsapp aku. Menggelabah kawan2 aku ni haaa. Hahahaah. Ada yang masa tengok tu tengah drive, mujur tak lepas stereng katanya. Hahahaha. Kesian kawan2 aku, semua pakat takut. Nak bangun kencing tengah malam pun dok teringat gambaq hantu tu. Hahahah.

Lepas gambaq hantu tu telah menakutkan ramai orang, maka aku dah decided untuk uninstalled 360camera tu. Eeee... walaupun benda tu fake, tapi nampak sgt real. Tak payah nak takutkan diri sendiri or orang lain. Walaupun amek gambaq pakai apps tu boleh buat muka jadi gebu ya amat, tak nampak kesan jerawat, jeragat yang bertempek kat muka, tak kisah la. 

Sekian sahaja cerita seram untuk hari ini. Baiiiiiiiii..



Ni gambaq snap pakai camera henpon yang biasa tu..


Gambaq ni guna apps 360camera tu.. Nampak gebus2 sikit la.. Ni muka zaman tak beranak pinak lagi, belum kawin pun rasanya.. Hehehe.. Comel tak Kak Ton???? Ekekekeeke..


2 comments:

  1. oooo.. camera 360 ke? hahahahaha.. emran~ emran~ kasi org cuak ja~

    ReplyDelete
  2. Hehe.. Mmg la app camera360 ada mcm2 aplikasi.. Tmasuk la y gambo hantu tu.. Lya suka gna HDR

    ReplyDelete