Wednesday, September 25, 2013

INTERVIEW DI SERI ISKANDAR.. DOAKAN DAKU...!!! DAN BINI MAT YO...

Harini aku ada interview kat Seri Iskandar, mulanya dah set pukul 10 pagi interview tu, 2 hari lepas kot depa call balik cakap nak tukar time, so interview pukul 3 petang. Kang tengahari aku cabut. Disebabkan jarak dari Manjung nak ke Seri Iskandar tu agak lama, 45-50 minit memandu (aku consider lama sebab selama ni dari rumah ke tempat keja dlm 10 minit sahaja). Tapi yang lecehnya, banyak traffic light la kalau nak ke Seri Iskandar ni.Takpa2, alah bisa tegal biasa. Semoga aku berjaya. Yeehaaaa...

Memang dalam hati demand nak kerja yang dekat2. Senang kan, kalau anak sakit demam, boleh celapak balik laju2. Tak payah nak kelam kabut ke tempat kerja, ni kalau dapat kerja jauh2, mesti kereta viva aku tu kena tukar pi enjin jet kot. Cepat sikit haaa sampai rumah. Itupun kalau dapat. Tinggi pulak angan2, konon akan dapat kerja ni.

Memandangkan harga minyak naik, so aku kena demand gaji lebih sikit la dari sekarang kan, yela nak kena cover duit minyak. Kalau dapat lebih kurang gaji sekarang, macam tak berbaloi la. Harap2 company tu offer gaji lebih sikit. Hahahaha.. See, berangan lagi. 




Comel gila kan gambar matyo dengan bini dia. Hahaha. Sapa la yang pandai mengedit2 ni. Sayu ja tengok muka matyo. Wakakaka. 2, 3 hari ni kan kecoh pasal bini matyo yang maki hamun pakcik guard tu. Sangat2 kurang ajaq kot, cakap macam tu dengan orang yg lebih tua. Yang matyo pulak, boleh ja tercegat tengok bini dia dok maki pakcik tu. 


"Pakcik dayus.. dayus"

Tu ayat2 yang bini matyo cakap. Alahaiii.. Sedap sangat bahasa yang dia guna, dengan orang tua pulak tu. Please matyo, sila tegur bini anda. Bajet matyo akan baca blog aku kan. Wakakaka..

Arini ada video baru, ada orang pi interview pakcik tu. Kononnya bini matyo ada tendang pakcik tu, matyo pulak tolak pakcik guard tu. Lepas tu depa claim kata depa ni keturunan kerabat diraja mana entah. Dah salah parking tu, mengaku ja la salah. Tak payah nak tunjuk hebat, baru jadi pemain bola dah tunjuk lagak, belum jadi angkasawan macam Dato' Syeikh Muzhaffar tu haaa.Hangin jugak la dengan kes laki bini yang biadap ni.


Apa2 pun, glemer matyo laki bini. Boleh jadi selebriti lepas ni. Puiiii...


6 comments:

  1. Good luck for the interview!!!!

    Matyo?
    Yo yo lah dia..
    Takut bini..
    Kah kah kah

    ReplyDelete
    Replies
    1. thanks doc!

      dia yg dayus sebeno2nya.. hahaha

      Delete
  2. I tak bodoh..I tak bodoh hehe....pergi jalanlah dgn rm dan kedudukan awak tu...igt boleh bawak masuk kubur...Mat Yo tu yg dayus sbnrya..gagal mendidik bini...

    ReplyDelete
    Replies
    1. itu la, tercegat je mat yo bini dia dok maki hamun pakcik tu.. bodoh gila.. didik la sikit isteri tu mat yo oiii

      Delete
  3. Adehhhh, lawak plak tengok gambar yg diedit tu... :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. hahaha.. lawak kan.. tapi macam sesuai pulak..

      Delete