Wednesday, September 18, 2013

SAKITNYEEE HATI KITEEEE...

Aku tengah taip report orang lain ni
Geram jugak sebenarnya
Dia punya report, dia suruh aku taip
Padahal dia rilek
Jalan sana, jalan sini
Keluar hisap rokok

Tau la awak project manager
Aku ni dah macam kerani pulak
Dia kata big boss yang suruh aku taip
Padahal banyak kerja nak kena buat
Bukan mengadap report ni saja

Dah berapa hari aku dok taip report ni
Rasanya dalam setengah jam lagi boleh siap kot
Lepas ni nak email invoice2 ke HQ pulak
Lepas tu nak pack document2 yang nak kena hantar ke Gibraltar
 
Ok la, nak siapkan kerja
Have a good day!!!
 


1 comment: