Tuesday, October 22, 2013

BOLEH KAYA TAK DENGAN BERBLOGGING????

Bosan taktau nak update pasal apa. Aku letih packing barang sebenaqnya. Company dah hampir mau close. Best part is, ofis baru belum dapat, tapi dah sibuk dok packing2. Masalahnya, kotak yang belambak ni tak boleh nak susun2 letak satu tempat, depa suruh letak kat mana file tu diambik. Abeh semak tempat aku dengan kotak yang melambak ni. Tapi ok, jangan suruh aku angkat kotak2 ni sudah. Memang tak ter angkat sebab soo berat. Boleh jatuh peranakan. Noo wayyyy!!!

Kemarin aku saja gedik tengok nuffnang, dah berapa juta duit aku ada dalam tu. Kalau banyak, boleh la cash out. Boleh beli susu ka, pampers ka apa. Kalau ada lebih ingat boleh beli lip gloss ka apa, aku ni bibir kering, lip gloss pun haram tak dak nak pakai. Soooo kesian! Kerja penat2, tapi lip gloss pun tak mampu nak beli. Hahahaha. Sapu minyak masak dah la, konfem bibir jadi sooo glossy.. *jimat duit tak payah beli lip gloss cap mebelin*
 
 
Dah berapa lama amount tu tak berganjak2. Dapat rm50 pun jadi la, dah boleh cash out. Hahhaha. Kesian sungguh la, orang lain setahun cash out ntah berapa kali. Hahahaha. Kesimpulannya, memang tak kaya la kalau berblogging syok sendiri macam aku. Pi melawat blog orang pun tak, camno orang nak mai blog kita kan, nak harapkan silent reader pun tak hado. Memang cekelat hangin.


4 comments:

  1. hihi...earning dekat nak sama ngn ayu.. xjejak2 rm50 tu.hehe

    ReplyDelete
  2. tak pe..sikit-sikit lama-lama jadi bukit ... :)

    ReplyDelete
  3. Alaaaa jatuh peranakan konon kalau angkat kotak tu. Mr Arrogant selamba aje suruh bini dia angkat kotak berat2 ..... hahaha

    ReplyDelete
  4. nak kaya memang x boleh lah kot. kalo nak wat pendapatan sampingan masih boleh rasanye.. hehehehe

    ReplyDelete