Thursday, October 10, 2013

GAMBAR CURI

Dah banyak hari tak post entri baru. Malas, bukan sebab busy. Nak kata busy packing barang ofis, tak jugak. Almaklumla company ni dah nak close hujung december nanti.

Aku curi gambar dari blog adik aku. Dia kat kampung sekarang, cuti dari study, sebab nak tolong mak dengan kak la jaga ayah. Baiknya hatimu wahai adik. 
 
 Zahra memang cucu kesayangan tokwan. Comel ja dok peluk2 tokwan.
Comel, mulut murai, bijak sungguh zahra ni. 


 Zahra dengan burung tokwan. Masa ayah aku sihat dulu, dia ada bela burung. Sekarang ayah dah tak sihat, tak dak sapa nak jaga. Mungkin sebab tu family aku lepaskan burung ni.


Kak La merangkap ibu zahra. Tengah belajaq muqaddam kot. 

3 comments:

  1. alahaiii.. pandai ngusik tok wan yer zara.
    untung ade anak2 yang boleh menjaga bapa yang sakit. :)

    ReplyDelete
  2. tu la kak, tapi lepas ni dia ada conference, so kena balik skudai balik..

    ReplyDelete