Tuesday, October 29, 2013

KASUT BARU PELISSSS

Alhamdulillah, aku dapat call untuk pi interview 8hb nanti. Harap2 ada rezeki aku. Aminnnn...
Tapi masalah sikit, sebab aku takdak kasut yang sesuai nak pi interview. Bulan lepas masa interview kat Seri Iskandar, cari2 kasut nak pakai pi interview, tak hadoooo.. Gila khinzir dah aku masa tu, takkan nak pi beli kasut baru, keja tu belum tentu dapat lagi. Hahahaha. Cuak, neves semua ada, dah la dah lambat sangat masa tu. Nak drive ke Seri Iskandar tu bukannya dekat, 45 minit jugak oiii.. Last2 aku pakai kasut hitam bertutup yang aku pakai masa pi intervirew gomen penolong pegawai tadbir tu. *hampeh, tak dapat pun keja ni.hahahaha.bukan rezeki aku nak jadi penolong pegawai tadbir.ekekekeke*


Rupa kasut tu lebih kurang kasut ni la. Tapi ni berjenama Alain Delon gitu, kasut yang aku beli tu tak hadoo jenama, beli kat billion harga dalam RM35 gitu. Itupun kira mahal dah. Hahaha.
Gambar curi dari sini


Bayangkan la, aku pi interview kat kilang, tapi pakai kasut gini, macam tak sesuai, masa tu aku gelak kat diri sendiri. Sebab nampak macam budak nerd gila pi interview kilang pakai kasut orang pi interview gomen. Lantak la, dah terdesak sangat, mana pi ntah kasut crocodile aku tu.

Jadinya untuk interview 8hb nanti, aku perlukan kasut baru. yesss.. kasut baru. Mungkin dengan invest sikit duit untuk beli kasut baru, maka aku dapat job ni. Hahahaha. Bajet bagussss... Wish me luck ya. :-)






3 comments:

  1. Assalamualaikum GC , ..gud luck yeah. , pcl sebnrnya dlm misi mencari semula geng2 lama melalui komen 2010 di blog sy.

    p/s ..entah ingat lg ka dak blogger pcl nih.. (www.nazlee.com)

    ReplyDelete
  2. Good luck yer.
    sis doakan moga dengan berkat kasut baru tuh nanti, dapat keje tu~
    Amin~

    ReplyDelete