Wednesday, October 16, 2013

KEJUTAN ISTIMEWA UNTUK AYAH EMRAN

Hari sabtu 19 oktober ni birthday ayah emran
Aku takda la nak buat sambutan birthday yang besar2an gitu
Buat ala kadar saja, almaklum la poket dah kering
Hahahaha

Kek dah tempah, siap mintak orang kek tu hantar kat rumah
Siap kena charge rm5 sebab mintak dia hantar kat rumah.. hahahaha..
Hadiah belum beli, tapi dah dapat idea nak beli apa
Harap2 ayah emran suka :-)
 
Mintak2 la birthday aku nanti ayah emran belikan aku mesin jahit.. hahahaha
Aku teringin nak menjahit
Dapat jahit bodo2 pun jadi laaa
Macam la sempat nak menjahit, dengan nak kepung emran lagi, amna lagi
Wakakaka
 
Apa2pun, jumaat nanti baru nak cari hadiah
Untuk papa, We love you..
 
 Masa kat langkawi tahun lepas, tengah pregnantkan amna.. Hihihi..



4 comments:

  1. Selamat Hari Lahir buat Ayah Emran dan Amna~

    ReplyDelete
  2. Kalau dia baca entri ni tak surprise lah ..... hehehe

    ReplyDelete
  3. kalau mama emran belikan mistilah ayah emran suke kan ? hihi anyway HB Ayah Emran :P

    ReplyDelete