Monday, February 25, 2013

SNEK HEBAT UNTUK KELUARGA

Lagi seminggu akan kembali kepada rutin biasa, iaitu sibuk dengan kerja di pejabat dan menguruskan anak-anak. Setakat menguruskan anak-anak pun dah terasa kepenatan ya amat, inikan pulak nak setelkan hal ofis. Cuti bersalin 2 bulan memang tak terasa 2 bulan pun, rasa macam cuti 2 mingu saja. Hahahaha.

Ok, nak share snek sihat untuk anak2. Emran memang suka makan kurma, memang selalu bekalkan kurma untuk emran. Sejak emran boleh makan solid food, aku ada buat puree kurma untuk emran, dia suka sangat. Sekarang gigi dah penuh, tak payah buat puree la, memang gigit macam tu saja.

Kalau ada sapa2 berminat nak try kurma ajwa aka kurma nabi, kismis, dried kiwi, dried mango, aprikot, pm la aku, siti_noara212@yahoo.com. Daripada bagi anak kita makan jajan, baik bagi makan benda2 macam ni. Hihi.

Sekian sahaja promo saya pada entri kali ni, terima kaseyyyy.
Sent from my BlackBerry® wireless device via Vodafone-Celcom Mobile.

Thursday, February 14, 2013

MARI ORDER!! HaHaHa

Tak habis2 dengan promo. Of course lah, nak kena cari extra income ni, anak dah masuk 2, kena la rajin, tak gitu. Duit takkan datang kalau tak dicari, sapa la yang baik sangat dalam dunia ni tiba2 nak bagi kita duit macam tu saja kan. Keh3x.

Sapa suka makan @ berminat nak pek kecik2 letak dalam goodies bag bagi kat tetamu tu, sangat sesuai sangat la bagi makanan dari fadng fasirrr ni. Sedap dan menyelerakan. Tetamu confirm suka.

Ok, mai order, mai order. Ada:


KURMA NABI @ AJWA

KACANG WALNUT

BARLEY PEANUT CANDY (KACANG TUMBUK)

KACANG CERDIK ( PISTACHIOS ) --> SOLD OUT !!  

BIJI HABATUSSAUDA

BUAH APRICOT KERING

BUAH TEEN KERING ( DRIED FIGS )

DRIED GUAVA

DRIED KIWI

DRIED MANGO

GOLDEN RAISINS

CHOCODATE

KACANG BADAM ( RAW ALMOND )

KURMA BADAM

KURMA WALNUT

KURMA SAFAWI

 
P/s: kalau nak setengah kilo pun boleh, tarak hai punya. Kalau berminat, email me at siti_noara212@yahoo.com. Semua email akan dibalas dengan kadar yang segera. Hehe.



Sent from my BlackBerry® wireless device via Vodafone-Celcom Mobile.

Monday, February 4, 2013

BERAT SELEPAS 34 HARI BERSALIN

Rumah aku tak dak penimbang berat, so memang tunggu pi inject Amna baru boleh tau berapa berat aku. Hihi. Excited sebenarnya. Aku tengok muka aku macam kurus semacam (muka je kurus, badan tak kurus sangat). Aku syak mungkin berat aku dah turun banyak.

So, dengan ini diumumkan, berat aku lepas 34 bersalin dah turun 12kg!! Nak kena turunkan lagi 4-6kg lagi nih. Bukan nak dapatkan figure bentuk kerenggeeee macam Saloma tu, but at least nak dapatkan berat masa bujang dulu. Keh3x.

Amna pun timbang jugak tadi. Lepas 34 hari, berat beliau naik la dalam setengah kilo. Hahaha. Ok lah tu, naik jugak kan dari tak naik langsung.


Sent from my BlackBerry® wireless device via Vodafone-Celcom Mobile.