Saturday, March 29, 2014

Terima kasih Nuffnang!!!!

Wehuuuu... Suka sangat!!! Baru lepas belek2 nuffnang, tak sangka ada 5 campaign yang tengah ON.

Kenapa suka sangat??

Aku kan tahun ni tak berapa banyak sangat berblogging, almaklumla tempat baru ni leceh sikit. Line tak berapa nak clear.

So nak ucap terima kasih banyak2 kat nuffnang sebab memberikan kepercayaan yang tinggi kat blog aku yang tak seberapa ni. OK, bajet nuffnang akan baca apa aku tulis ni. Hihi.

Setakat ni, baru berapa kali aku cash out earnings yang nuffnang sedekah tu. Wakaka. Sedekahlah sangatkan. Ingat nuffnang tu welfare organization kot. Tapi merasa jugak la walaupun secipot. Hahaha. Sapa nak bagi duit buta2 Kat kita kanssss.

Sekali lagi, terima kasih daun keladi buat team nuffnang. Lain kali pilih la blog saya lagi. Hihi. Waybillahitaufik walhidayah, assalamualaikum warahmatullahiwabarokatuh. Bye.



Tatap la post manja dari aku dengan Amna masa bercuti kat Cameron highlands bulan 1 aritu. Hihi.

6 comments:

  1. Tahniahh... x rugi kalo rajin berblog nih kan~
    ade rezeki mesti masyuk punye~

    ReplyDelete
    Replies
    1. Akak xpala, selalu update.rajin blogwalking.hehe.kena maintain update blog nih. Dah lama xmerasa cek nuffnang. Ekekek

      Delete