Monday, June 30, 2014

Cerita orang first time pi site visit

Assalamualaikum. Alhamdulillah, hari ni dah masuk ramadhan ke 2. Baru steel sehari berpuasa. Terima kasih ya Allah, bagi peluang rasa ramadhan kali ni. Ahad semalam, dah seminggu jugak la arwah suami pengasuh meninggal. Al-fatihah.

Seminggu sebelum puasa boss aku ada la ajak aku pi control room. Teruja jugak sebab aku tak penah pi site. So sebelum pi, kena request safety shoes, safety vest, safety helmet dulu dengan safety department. 

Safety shoes tak hado size 4, so pakai je la size 5, dah la berat. Sabo je lah.

Sampai2 dekat site, rupanya nak kena memanjat tangga sampai tingkat 4. Dengan safety shoes berat, dengan aku puasa ganti masa tu, memang rasa nak fitam kat tangga tu.








2 comments:

  1. kalau bulan Ramadhan ni kna pergi site..haish..bertabah lahhhh ye ...dah la cuaca panas skrg ni

    ReplyDelete
  2. Hi, can I contact you through your email? I've something to share that might interest you.

    Aaron
    aarongrey112 gmail.com

    ReplyDelete