Thursday, May 24, 2018

Check in klinik gigi

Assalamualaikum..

Selamat pagi. Tak sure hari ni ramadhan ke berapa. Tapi gigi ni memang dah lama sakit. Penah sebelum ni sakit gigi sampai bengkak muka. Huhu..

Since semalam gigi ni rasa macam bleeding, so pagi ni awal2 dah check in klinik gigi. Sebenarnya, takut jugak nak jumpa doktor gigi. Sebab tu sanggup je menanggung sakit. Kalau teruk sangat, pi beli ubat tahan sakit kat farmasi. Huhu..


Selalunya kalau nak jumpa doktor gigi, aku pi private clinik, Klinik Pergigian Manjung area TF tu, tapi disebabkan belum gaji, hahaha.. dan duit gaji pun tinggai berapa ja, so aku mai klinik gomen dah la. Service pun not bad. Hahaha..

Please for me! 

Aku takut ni. Hahahahaa...



No comments:

Post a Comment