Wednesday, September 1, 2010

JAWAPAN KONTES ANJURAN GADIS COMEL

Gua mintak maaf banyak-banyak sama lu orang sebab lupa pulak nak bagitau jawapan kepada kontes yang gua anjurkan hari tu. Kontes tu bertujuan untuk melihat sejauh mana benar atau tidak, tuan punya blog ni comel ataupun sekadar omongan kosong tuan punya blog untuk menarik perhatian blogger-blogger lelaki yang kacak dan ganteng serta baik hati untuk datang ke blog gua. Haha.

Dan ternyata blog gua ni tidak hanya di kunjungi oleh blogger-blogger lelaki yang masih bujang, tetapi juga yang sudah berpunya dan ber anak pinak. Tak payah la gua nak senaraikan kat sini blog-blog suami orang tu ye. Dan ternyata juga, blog gua juga turut di kunjungi oleh kaum anak dara, mak dara (bukan setakat mak dara terdiva okeh), serta blogger mak-mak budak. So, lu orang masuk dalam kategori mana?? Renung-renungkan dan selamat beramal. Haha.


Okeh, dan pemenang kontes tersebut tak lain tak bukan ialah mak budak yang dok kat Sri Lanka tu.
Walaupun agak kurang tepat jawapan yang di berikan, gua tanpa rasa segan silu ingin mengumumkan beliau sebagai pemenang kontes tersebut..

Kebabomm..!! Kebommm.. Kebommm..... (sila buat sound effect ni sendiri...) 


Jadi, bila beliau balik Malaysia nanti, gua berhasrat untuk berjumpa dengan beliau serta menghadiahkan lemang ataupun ketupat palas (bergantung pada apa yang ada dalam dapur rumah gua). Hehe.



ps: Kak anis, kita jumpa nanti ye. Hehe.

10 comments:

  1. eh! nama hakak pun ade gak ke?? *blusing tetiberr..

    tp kan..memang x tau pun kat sini ade kontes...huhu..

    ReplyDelete
  2. MDT,

    haha. sy ada buat kontes bodo2 ritu. haha. tak pe lah, bukan dpt hadiah grand pn. haha.

    ReplyDelete
  3. salam..hahahaha..aku nie dah kategori warga emas tp masih nak jenguk blog hang lg kan huhuhuh....
    p/s: walau umur aku lum cecah 30, tp pelanggan2 aku slalu ckp " en, umur mcm dah 35 la" huhuhuhhu

    ReplyDelete
  4. brutalsolo,

    apa yg sama? haha. gua blur da petang2 gini.

    haha.


    sahrom,

    btl lah, muka hang nampak berumur sket. hehe.macam chek ni, muka awet muda sokmo. haha.

    ReplyDelete
  5. nak lemang juga
    sekian harap maklum..

    ReplyDelete
  6. kak pnut,

    haha. lemang tahun lepas, kami adik beradik buat sendiri, time tu ayah masuk spital. abeh rosak, adik sy main ketuk2 beras pulut tu masa masukkan dalam buluh.

    thn ni kalo menjadi, boleh la bagi kat kawan2. hehe. insyaallah, nnti kita jumpa ye. ;p

    ReplyDelete
  7. yihaaaa! nanti kita berjumpa2 key.kira cam perjumpaan blogger laa kan.muehehehe!





    p/s:
    err..kepada semua pengunjung2 blog ini,nak saya crop ka gambaq gadiscomel?kut2 la xperasan yg mana satu cik adik kita ni..muahahaa!! lariiiiiiiikkkssss!

    ReplyDelete
  8. kak anis,

    jangan gataiiiiiiiiiiiii... tidakkk... i hate yuuuuuuuuuuuuuuuuuu... tamau.. tamau... tamau.. haha...

    ReplyDelete
  9. weh apa ni buat kontest tak cakap...mementang la akak busy bee tak sempat nak singgah, dendiam ja hampa pakat dua org no...

    ReplyDelete